Despre S.C. Kraft Finanz Invest S.R.L

 

      

Agentia imobiliara S.C. KRAFT FINANZ INVEST S.R.L., s-a infiintat in anul 2006 si are personal calificat cu experienta in serviciul de consultanta imobiliara din anul 1999. Agentia noastra de imobiliare Arad ofera transparenta totala si servicii profesionale la cele mai ridicate standarde de calitate.
Agentia imobiliara Arad S.C.KRAFT FINANZ INVEST S.R.L. intermediaza:

Va stam la dispozitie cu:

Investitia clientului este privita de catre noi ca si investitia noastra personala, fiind tratata cu maxima seriozitate si responsabilitate.
Agentia noastra inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in propria baza de date, pe internet pe site-ul www.imobilearad.ro si eventual in publicatiile de specialitate. Pentru a beneficia de toate aceste servicii va rugam sa sunati la oricare din numerele de telefon afisate sau trimiteti e-mail, iar agentia noastra de imobiliare o sa va contacteze in cel mai scurt timp.
Ofertele pentru care agentia noastra are exclusivitate vor fi promovate prin email si catre alte agentii imobiliare Arad, din tara si strainatate. Astfel dumneavoastra economisiti timp deoarece si alte agentii imobiliare Arad sau persoane particulare pot aduce potentiali cumparatori pentru proprietatea dumneavoastra, fara a mai fi nevoie sa mergeti dumneavoastra personal la acestea.
Comisionul uzual practicat de agentia noastra in cazul intermedierii unei vanzari sau cumparari este de 3% din pretul negociat, cu mentiunea ca acest comision poate fi mai mic sau mai mare in unele situatii. In cazul intermedierii unei inchirieri, atat proprietarul cat si chiriasul vor plati fiecare un comision egal cu 50% din valoarea chiriei pe o luna.

Firma noastra de imobiliare Arad va asteapta pentru orice informatie privind cumpararea de apartamente Arad, garsoniere Arad, case Arad, vile Arad, terenuri Arad.