Vind vila P+E Bujac

Arad - Bujac

COD: 21954

160.000 EUR

Nr. camere:

4

Nr. bai:

2

Nr. balcoane:

1

Sistem incalzire:

Incalzire pe centrala pe gaz proprie

Suprafata teren:

512

Suprafata utila:

160 mp

Suprafata construita:

200 mp

Nr. terase

1

Regim inaltime

P+E

Persoana de contact

Corina Voinea

Corina Voinea
0722729419
office@imobilearad.ro

Descriere:

      

 

Imobiliare Arad va ofera spre vinzare casa  P+E constructie noua , situata intr-o zona linistita in cartierul Bujac, amplasata pe un teren in suprafata de 508 mp,  avind acces usor auto din zona UTA sau Vlaicu si totodata avind in apropiere acces la mijloacele de transport in comun, la zona industriala si autostrada. In  apropiere se gasesc supermarket-uri, sectie de politie, policlinici, gradinite si scoli.Casa este disponibila si ocupabila imediat, aceasta este compusa din 4 camere,  bucatarie, 2 bai,  hol, 2 spatii depozitare , terasa, 1 camera tehnica, iar podul  are o suprafata de  70 mp si  inaltime de peste  1.7 m (existind posibilitatea de  mansardare)

-La parter se gaseste un hol  de  intrare, livingul spatios de 30 mp foarte  luminos, existind ferestre mari de termopan, iar in  centrul livingului se afla un semineu pe lemne sau gaz, bucatarie open space mare de 25 mp cu loc de luat masa, avind iesire pe terasa inchisa cu termopan si camera tehnica. La parter se mai afla 2 spatii de depozitare si o baie cu cabina dus si geam.

-La etaj se afla 3 dormitoare 1 baie cu vana pe colt si geam. Dormitorul matrimonial mare de 25 mp cu geamul spre curtea din spatele casei, iar celelalte 2 dormitoare au iesire pe balcon si geamurile spre curtea din fata casei. Curtea din fata casei este amenajata cu dale si gazon, sistem de irigatie gazon si 2 locuri de parcare.

Curtea din spatele casei este amenajata cu gazon si sistem de irigatie, pomi fructiferi si loc  de joaca pt copii, 1 foisor conectat la apa si canalizare, precum si curent electric, 1 casuta pt scule de gradina si lemne de foc pt semineu.Casa dispune de urmatoarele  dotari:  incalzire cu centrala pe gaz  proprie cu control automat din casa, conectarea caloriferelor prin podea, aer conditionat situat pe casa scarilor,  conectarea la curent prin pamint,  scurgerea apei pluviale de la casa la canalizare se face prin pamant, ambele curti sunt dotate cu priza de curent si apa, izolatie termica si exteriorul renovat in 2017. 

Pret 160.000 euro,  negociabil. Informatii la telefon: 0722.729.419 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecinitati:

Utilitati:

apa, gaz, internet, curent,

Amenajari:

faianta, gresie, termopan, parchet,